Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home ยป Gekleurd glas op maat Den Bosch

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp.

Schoonenberg Glazenier ontwerpt en vervaardigt gekleurd glas op maat in Den Bosch, volledig afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en eisen. Elk stuk is uniek, met de hand gemaakt en precies afgestemd op de plek in uw woning of pand waar het geplaatst zal worden. We hebben een ruim assortiment aan kleuren en texturen waar u uit kunt kiezen.

Gekleurd glas op maat laten ontwerpen en maken

Het laten ontwerpen en maken van uniek gekleurd glas op maat bij een specialist in glas in lood brengt diverse mogelijkheden met zich mee. Of u nu op zoek bent naar uniek monumentenglas of een modern stuk voor in uw woning, wij bieden een breed scala aan kleuren en stijlen. Wilt u de isolatiewaarde van uw pand of woning verhogen? Overweeg dan om ons tripleglas te bestellen, ofwel driedubbelglas. Naast gekleurd glas op maat, verrijken we uw interieur ook graag met glazen meubels en spiegels op maat.

Neem contact met ons op voor glas op maat

Wilt u gekleurd glas bestellen voor uw project? Of het nu gaat om een klassiek of modern design, wij hebben voor ieder wat wils. Neem contact met ons op om uw wensen voor gekleurd glas op maat te bespreken, of bezoek onze showroom. Hier kunt u zelf de verschillende opties in kleur en textuur bekijken, waardoor het maken van de perfecte keuze voor uw project eenvoudiger wordt.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier