Bent u op zoek naar glas in lood isolatie of dubbelglas voor uw woning in Den Bosch? Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en doucheafscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten. Als u op zoek bent naar een decoratieve verwerking van spiegels en glas, dan zit u goed bij Schoonenberg Glazenier. U bent ook voor het decoratief verwerken van spiegels en glas bij ons aan het juiste adres. Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Op maat gemaakt

Wij hebben veel glas op voorraad, van glas voor een fotolijst tot spiegel en figuurglas. In de meeste gevallen snijden wij het direct voor u op maat.

Een goede glas in lood isolatie door een betrouwbaar bedrijf in Den Bosch

Wij zijn uw leverancier als het om vlakglas, isolatieglas en voorzetramen gaat. Er is bij Schoonenberg Glazenier uit Den Bosch glas in lood isolatie en dubbelglas leverbaar die is goedgekeurd volgens de NeN-norm. Deze glassoorten zijn sterk energiebesparend. Wij geven garantie op het plaatsen van de glas in lood isolatie of dubbelglas bij u thuis.

Wat zijn de glasbenodigheden?

Bij glasbenodigdheden, en dus ook bij glas in lood isolatie of dubbelglas, moet u denken aan een groot assortiment:

  • Glaslatten
  • Kitten
  • PE-band
  • Kurkjes
  • BlokjesRoosters

Alles is uit voorraad of met korte levertijd leverbaar.

Neem snel contact met ons op

Als u interesse heeft in glas in lood isolatie of dubbelglas, dan helpt Schoonenberg Glazenier uit Den Bosch graag met het plaatsen of bij het adviseren. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor onze andere diensten, zoals onder andere glazen tafels, douchewanden en voorzetramen Heeft u een vraag over een van onze diensten, laat het ons gerust helpen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 073 612 49 79 of door een e-mail te sturen naar info@schoonenbergglazenier.nl.

Inspiratie voor glas op maat

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood