Bent u op zoek naar glas in lood isolatie of dubbelglas voor uw woning in Den Bosch? Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon- en doucheafscheidingen en keukenachterwanden en ontwerpen glazen meubelen, zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook zijn wij specialist in glasbewerking, zoals het stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten. Als u op zoek bent naar een bedrijf voor de decoratieve verwerking van spiegels en glas, dan zit u dus goed bij Schoonenberg Glazenier. Wij nodigen u graag uit in onze showroom.

Home » Glas in lood isolatie

Op maat gemaakt

Wij hebben veel glas op voorraad, van glas voor een fotolijst tot spiegel en figuurglas. Het kan voor u op maat worden gesneden.

Een goede glas in lood isolatie door een betrouwbaar bedrijf in Den Bosch

Wij zijn uw leverancier als het gaat om vlakglas, isolatieglas en voorzetramen. Vanuit onze locatie in Den Bosch, leveren wij glas in lood isolatie en dubbelglas dat is goedgekeurd volgens de NeN-norm. Deze glassoorten zijn sterk energiebesparend. Wordt u klant? Dan geven wij u garantie op het plaatsen van de glas in lood isolatie of dubbelglas bij u thuis. Tevens kunt u voor reparaties van glas in lood bij ons terecht.

Wat zijn de glasbenodigdheden?

Bij glasbenodigdheden, waaronder glas in lood isolatie en dubbelglas, kunt u denken aan:

  • Glaslatten
  • Kitten
  • PE-band
  • Kurkjes
  • BlokjesRoosters

Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar of kunnen op korte termijn worden geleverd.

Schakel een specialist in Den Bosch in voor het plaatsen van dubbelglas

Als u interesse heeft in het realiseren van glas in lood isolatie of het plaatsen van dubbelglas, dan helpt Schoonenberg Glazenier uit Den Bosch u graag. U kunt ook bij ons terecht, wanneer u bijvoorbeeld interesse heeft in glazen tafels. Heeft u een vraag over een van onze diensten of onze producten? Laat het onze glazenier dan gerust weten. Wij voorzien u graag van advies. U kunt ons bereiken door te bellen naar 073 612 49 79 of door een e-mail te sturen naar info@schoonenbergglazenier.nl.

Inspiratie voor glas op maat

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier