“Schoonenberg Glazenier is graag bereid u verder te informeren over alle producten en diensten die wij in huis hebben. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie van onze ontwerpen en producten.”

Op maat gemaakt

Wij hebben veel glas op voorraad, van glas voor een fotolijst tot spiegel en figuurglas. In de meeste gevallen snijden wij het direct voor u op maat.

Glasdesign

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten. U bent ook voor het decoratief verwerken van spiegels en glas bij ons aan het juiste adres. Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom.

Isolatieglas

Wij zijn uw leverancier als het om vlakglas, isolatieglas en voorzetramen gaat. Er zijn meerdere soorten isolatieglas leverbaar welke goedgekeurd zijn volgens de NeN-norm. Deze glassoorten zijn sterk energiebesparend. Wij geven garantie op plaatsen en levering.

Glasbenodigheden

Bij Glasbenodigdheden moet u denken aan een groot assortiment:

  • Glaslatten
  • Kitten
  • PE-band
  • Kurkjes
  • BlokjesRoosters

Alles is uit voorraad leverbaar of met korte levertijd.

Inspiratie voor glas op maat

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood