Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Voorzetramen

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Voorzetramen worden gebruikt om authentieke ramen met enkelglas extra te beschermen en om ervoor te zorgen dat deze extra geïsoleerd worden. Deze voorzetramen worden voor de bestaande ramen geplaatst, om zo eenvoudig een extra laag glas te creëren. Dit heeft als voordeel dat de bestaande ramen en kozijnen niet verwijderd hoeven te worden. Dit is natuurlijk kostenbesparend, maar in sommige gevallen is deze aanpak ook cosmetisch gezien een betere optie.

Voorzetramen zijn ideaal bij glas in lood

Het is natuurlijk zonde om schitterende glas in lood ramen met mooie afbeeldingen te verwijderen, alleen maar omdat deze niet goed isoleren. Gelukkig heeft u met de hoogwaardige voorzetramen van Schoonenberg Glazenier in Den Bosch een andere optie. Woont u in een authentiek pand met prachtige glas in lood ramen? Door de professionele aanpak van onze glazenier kunt u hiervan blijven genieten, terwijl de isolatie van uw huis verbeterd wordt.

Laat ons uw situatie beoordelen

Bij het plaatsen van voorzetramen in authentieke panden vinden wij het extra belangrijk om secuur te werk te gaan, om geen schade te veroorzaken aan het oude glaswerk. Daarom beoordelen wij de situatie graag van tevoren. Daarom vinden wij het prettig als u even telefonisch contact met ons opneemt, zodat we ons een beeld kunnen vormen van het huidige glaswerk in uw huis. U bereikt ons op 073 612 49 79 voor al uw vragen over al onze diensten, bijvoorbeeld over keukenwanden.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier