Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Monumentenglas

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Monumentenglas geeft een klassieke uitstraling doordat het op traditionele wijze is geproduceerd in ons glazeniersbedrijf in ‘s Hertogenbosch. Er ontstaat zo een rustieke uitstraling van het glas. Wanneer men erdoorheen kijkt, krijgt men een licht vervormd beeld. Monumentenglas wordt vaak, zoals de naam al aangeeft, gebruikt in monumentale panden. Op deze manier behoudt u de authentieke uitstraling van uw pand.

Monumentenglas is de ideale combinatie tussen modern en klassiek

Een groot voordeel van deze glassoort is dat het een rustieke uitstraling heeft met de dikte van enkel glas, maar de isolerende eigenschappen van dubbel glas. Doordat het glas zeer dun is, kan het ook gebruikt worden in monumentale panden, waar vaak minder ruimte in de kozijnen is voor het plaatsen van ruiten. Op deze manier is het bij het vervangen van de ruiten niet nodig om ook het kozijn te vervangen. Zo blijft de authentieke uitstraling van uw pand behouden en bespaart u ook nog eens op de kosten.

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van monumentenglas?

Wanneer u in een authentiek pand woont, of een bedrijf runt in zo’n soort pand in ‘s Hertogenbosch, kan monumentenglas uw pand extra uitstraling geven. Wilt u dit ook bereiken? Neem dan contact met ons op en we bespreken uw wensen en de mogelijkheden. U bereikt ons via 073 612 49 79.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood