Wilt u glas in lood ramen in uw woning in Den Bosch laten plaatsen? Schoonenberg Glazenier is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van verschillende soorten glas, zoals glas in lood. Als glazenier houdt onze familie Schoonenberg zich bezig met het ontwerpen en maken van glas in lood en glas in koper. Deze technieken passen wij onder andere toe bij restauratie van oude kerkramen.

Home » Glas in lood

Op maat gemaakt

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. Laat ons een ontwerp voor u maken!

Prachtig glas in lood voor uw woning of bedrijfspand in Den Bosch

Wij zijn tevens thuis in moderne glasbewerkingstechnieken, zoals het slijpen en stralen van glas. Op deze manier kunnen we glas in lood ramen tussen isolatieglas, bijvoorbeeld monumentenglas, maken. Zo krijgt u een ambachtelijk raam dat voldoet aan moderne maatstaven van comfortabel wonen en werken. Laat in onze werkplaats in Den Bosch prachtige glas in lood ramen maken voor uw woning of bedrijfspand. Onze glazeniers combineren schoonheid van het oude ambacht met de eisen van deze tijd.

Een bijzondere lichtinval creëren voor de juiste sfeer

Laat de sfeer van vroeger in uw huis in Den Bosch of omgeving herleven en laat glas in lood ramen maken in uw voordeur, bovenlichten of kleine raampjes. Door de bijzondere lichtinval krijgt uw pand direct een geheel andere sfeer. Denkt u dat glas in lood alleen gerealiseerd kan worden in een kerk? Er is veel meer mogelijk. Wij kunnen namelijk glas in lood ramen op maat maken voor in uw woning in of nabij Den Bosch.

Laat u glas in lood op vakkundige wijze repareren

Wilt u glas in lood laten plaatsen óf heeft u al schitterende glas in lood ramen, maar zijn ze door weer en wind beschadigd geraakt en wilt u deze laten maken? Dan kan Schoonenberg Glazenier in Den Bosch het glas in lood repareren. Indien nodig kunnen wij het glas in lood ook vervangen. Heeft u vragen omtrent de mogelijkheden? Neem contact met ons op door te bellen naar  073 612 49 79 of stuur een e-mail naar info@schoonenbergglazenier.nl.

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier