Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Figuurglas is een mooi element om uw huis in Den Bosch net een beetje extra te geven. Door het plaatsen van figuurglas in een ruit van de deur geeft u de deur niet alleen een mooie uitstraling, maar zorgt u ook nog eens voor extra privacy. Dankzij het reliëf in de ruit zorgt u er namelijk voor dat niet iedereen bij u naar binnen kan kijken. Zo verhoogt u het woonplezier in uw huis nog meer.

Figuurglas is geschikt voor ieder interieur

Doordat er verschillende reliëfs in het aanbod van Schoonenberg Glazenier in Den Bosch te vinden zijn, is er figuurglas voor elk interieur. Ook is figuurglas geschikt voor meerdere toepassingen. Zo kan dit type glas ook worden gebruikt voor bovenlichten, zodat er een onderbreking in het soort glas ontstaat ten opzichte van het glas in de deur eronder. Dit zorgt ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt. Ook kan figuurglas als niet-doorzichtige scheidingswand gebruikt worden. Wanneer u dit soort glas wilt gebruiken ter voorkoming van doorkijk, is het goed om te weten dat wij het kunnen leveren in diverse dikten, zodat de mate van transparantie ook aangepast kan worden.

Ga met ons in gesprek over uw wensen

Van al onze producten is figuurglas wel het product waarbij u de meeste keuze heeft. U kunt niet alleen het motief en de dikte kiezen, maar ook in welke ruit in de deur u figuurglas wilt, als u een deur heeft met meerdere ruiten. Zo kunt u dit glas combineren met andere glassoorten. Dit kan allemaal doordat wij uw glas altijd op maat maken. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij voor u aan de slag met glas op maat. Neem contact met ons op via 073 612 49 79.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood