Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Figuurglas

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Figuurglas is een mooi element om uw huis in Den Bosch net wat extra te geven. Door het plaatsen van figuurglas in een ruit van de deur, geeft u de deur niet alleen een mooie uitstraling, maar zorgt u ook nog eens voor extra privacy. Dankzij het reliëf in de ruit zorgt u er namelijk voor dat niet iedereen bij u naar binnen kan kijken. Zo verhoogt u het woonplezier in uw huis.

Figuurglas is geschikt voor ieder interieur

Schoonenberg Glazenier in Den Bosch is uw specialist in glas in lood en ander op maat gemaakt glas. Heeft u interesse in figuurglas als verrijking van uw interieur? Dan kiest u bij onze glazenier uit verschillende reliëfs. Het soort glas is geschikt voor meerdere toepassingen. Zo kan dat type glas worden gebruikt voor bovenlichten, zodat er een onderbreking in het soort glas ontstaat ten opzichte van het glas in de deur eronder. Dat zorgt ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt. Ook kan figuurglas als niet-doorzichtige scheidingswand gebruikt worden. Wilt u dit soort glas toepassen ter voorkoming van doorkijk? Dan kunt u kiezen uit diverse dikten en zo de mate van transparantie bepalen.

Ontdek de mogelijkheden van figuurglasmaatwerk

Van al de producten die Schoonenberg Glazenier in Den Bosch aanbiedt, is figuurglas wel het product waarbij u de meeste keuze heeft. U kunt niet alleen het motief en de dikte kiezen, maar ook in welke ruit in de deur u het glas wilt plaatsen. Zo kunt u dit glas combineren met andere glassoorten. Dit is mogelijk, omdat wij uw dubbelglas altijd op maat maken. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij voor u aan de slag. Neem contact met ons op via 073 612 49 79.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier