Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Triple glas bestellen

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp.

Overweegt u om triple glas te bestellen voor uw woning of bedrijfspand? Triple glas, ook bekend als drievoudig glas, biedt uitzonderlijke isolerende eigenschappen. Dit type beglazing bestaat uit drie glaslagen met daartussen luchtlagen, wat resulteert in energiebesparing en verbeterde geluidsisolatie. Door triple glas te bestellen en te laten plaatsen door Schoonenberg Glazenier uit Den Bosch, investeert u in zowel het comfort als de energie-efficiëntie van uw pand.

Triple glas bestellen en laten plaatsen voor optimale isolatie

Door triple glas te bestellen en te laten plaatsen, kiest u voor een duurzame oplossing die niet alleen uw stookkosten verlaagt, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Dankzij de extra glaslaag biedt triple glas een betere isolatie dan dubbelglas, wat het bijzonder geschikt maakt voor panden waar extra isolatie gewenst is. Tevens vermindert het de condensvorming op de ramen en verbetert het de geluidsisolatie aanzienlijk. Als specialist in glas in lood bieden wij u altijd vakmanschap in elk uniek ontwerp. Naast triple glas kunt u bij ons ook vacuümglas bestellen met soortgelijke voordelen. Heeft u een woning of pand waar de zon vaak op schijnt? Dan verkopen we ook zonwerend glas.

Neem contact met ons op voor isolerend glas

Wilt u triple glas bestellen en de voordelen van glas-in-loodisolatie ervaren? Het is belangrijk om een betrouwbare leverancier en installateur te kiezen voor het plaatsen van triple glas. De installatie van triple glas vereist namelijk specifieke expertise en ervaring, aangezien het glas zwaarder en dikker is dan traditioneel dubbelglas. Neem contact op met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het bestellen en plaatsen van triple glas, en laat u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier