Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Gekleurd glas bestellen

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp.

Wilt u gekleurd glas bestellen voor het realiseren van glas-in-loodkunstwerken in uw woning of pand? Bij Schoonenberg Glazenier in Den Bosch zetten we uw ideeën om in adembenemende glas-in-loodcreaties. Of het nu gaat om het herstellen van historische ramen of het ontwerpen van moderne glas-in-loodelementen, ons vakmanschap staat garant voor kwaliteit en schoonheid.

Gekleurd glas bestellen voor uw project

Bij het bestellen van gekleurd glas voor uw project kiest u niet alleen voor een specialist in glas in lood, maar ook voor een partner die een breed scala aan kleuren en stijlen biedt. Of u nu op zoek bent naar prachtig monumentenglas of specifiek glas voor de ramen van uw woning, wij hebben alles in huis om aan uw wensen te voldoen. Voor extra isolatie is het bij ons ook mogelijk om vacuümglas te bestellen, waarmee u de waarde van uw pand of woning verhoogt.

Neem contact met ons op voor het kopen van glas

Bent u op zoek naar naar gekleurd glas op maat? Bij ons vindt u precies wat u nodig heeft voor elke toepassing. Wanneer u kiest voor glas-in-loodisolatie, bent u verzekerd van een optimaal geïsoleerd pand. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen voor gekleurd glas te bespreken en samen vinden we de perfecte oplossing voor uw project.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier