Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Vacuümglas bestellen

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp.

Wanneer u op zoek bent naar een moderne oplossing voor isolatie, is vacuümglas bestellen een uitstekende keuze. Vacuümglas, gekenmerkt door zijn slanke profiel en hoge isolatiewaarde, maakt gebruik van een vacuümruimte tussen de glaslagen, waardoor een uitstekende isolatie wordt bereikt vergelijkbaar met die van traditioneel dubbel- of driedubbelglas. Door vacuümglas op maat te bestellen bij Schoonenberg Glazenier in Den Bosch, verzekert u zich van hoogwaardige ramen die energie-efficiënt zijn.

Vacuümglas bestellen om de energie-efficiëntie te verhogen

Het bestellen van vacuümglas op maat betekent kiezen voor innovatie. Deze vorm van glas-in-loodisolatie is perfect voor renovaties waarbij het behoud van het oorspronkelijke uiterlijk van het gebouw belangrijk is. Naast de thermische isolatie biedt vacuümglas ook uitstekende geluidsisolatie, wat het ideaal maakt voor locaties in lawaaierige omgevingen. Het bestellen van vacuümglas op maat is een uitstekende stap vooruit in het verhogen van het comfort en de energie-efficiëntie van uw pand of woning, net zoals het bestellen van triple glas. Daarnaast verkopen we ook zonwerend glas om warmte en uv-straling te beperken.

Neem contact met ons op voor vacuümglas op maat

Wanneer u besluit om vacuümglas op maat te bestellen, is het essentieel om een expert op dit gebied te kiezen. Wij zijn dé specialist in glas in lood waar u terechtkunt voor dit glas. De unieke samenstelling en eigenschappen van vacuümglas vereisen een gespecialiseerde aanpak voor de installatie hiervan. Neem contact op met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken of kom gerust langs in onze showroom om onze producten te zien.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier