Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Het veiligheidsglas van ons glazeniersbedrijf in ’s Hertogenbosch is ideaal voor gebruik in bedrijfspanden en in huizen waar kleine kinderen wonen. Deze glassoort is namelijk zeer sterk, waardoor het veiliger is dan gewoon glas. Veiligheidsglas is niet alleen zeer sterk, maar mochten er onverhoopt toch beschadigingen aan het glas ontstaan, dan kunnen mensen zich niet snijden aan uitstekende glasscherven. Dit wordt bereikt op verschillende manieren.

De veiligheid gewaarborgd met veiligheidsglas

Wanneer u kiest voor veiligheidsglas van ons glazeniersbedrijf in ‘s Hertogenbosch, wordt de veiligheid van uw klanten en kleine kinderen gewaarborgd. Dit gebeurt op drie verschillende manieren. Er zijn dan ook drie verschillende soorten veiligheidsglas:

  • Letselveilig glas: dit is glas met een veilig breukpatroon, waarin geen grote scherven of openingen ontstaan wanneer het breekt.
  • Doorvalveilig glas: dit is glas dat zo sterk is, dat mensen er niet doorheen kunnen vallen. Met andere woorden: wanneer er personen of voorwerpen tegenaan vallen, kan het glas wel breken, maar er ontstaan geen openingen.
  • Inbraakwerend glas: dit glas is niet op korte termijn kapot te krijgen, ook niet met forse middelen. Om dit te bereiken, wordt dit glas uitgevoerd in meerdere lagen en wordt het voorzien van folie. Deze folie houdt de verschillende stukken glas bij elkaar wanneer eventuele breukschade ontstaat.

Wij helpen u graag bij uw keuze voor veiligheidsglas

Wij begrijpen het als u wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van het soort veiligheidsglas of bijvoorbeeld bij een ander soort glas op maat. Daarom geven wij u graag persoonlijk advies. Dit doen wij als u uw wensen en eisen met ons deelt door te bellen naar 073 612 49 79.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood