Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Veiligheidsglas

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Wilt u veiligheidsglas op maat laten produceren en dit op vakkundige wijze laten plaatsen in uw woning of pand in ’s Hertogenbosch? Schoonenberg Glazenier is dé specialist in Den Bosch die u met een gerust hart inschakelt. Het veiligheidsglas is zeer geschikt voor bedrijfspanden en huizen waar kleine kinderen wonen. Deze glassoort is namelijk zeer sterk en vele malen veiliger dan regulier glas. Mochten er onverhoopt toch beschadigingen aan het glas ontstaan, dan kunnen mensen zich niet snijden aan uitstekende glasscherven.

Veiligheidsglas op maat laten plaatsen voor een verhoogde veiligheid

Wanneer u ervoor kiest veiligheidsglas bij ons glazeniersbedrijf in ‘s Hertogenbosch op maat te laten maken en plaatsen, wordt de veiligheid van uw klanten en kleine kinderen gewaarborgd. Kiest u voor glas op maat, dan heeft u de keuze uit drie verschillende soorten veiligheidsglas:

  • Letselveilig glas: dit is glas met een veilig breukpatroon, waarin geen grote scherven of openingen ontstaan wanneer het breekt.
  • Doorvalveilig glas: dit is glas dat zo sterk is, dat mensen er niet doorheen kunnen vallen. Met andere woorden: wanneer er personen of voorwerpen tegenaan vallen, kan het glas wel breken, maar er ontstaan geen openingen.
  • Inbraakwerend glas: dit glas is niet op korte termijn kapot te krijgen, ook niet met forse middelen. Om dit te bereiken, wordt dit glas uitgevoerd in meerdere lagen en wordt het voorzien van folie. Deze folie houdt de verschillende stukken glas bij elkaar wanneer eventuele breukschade ontstaat.

Ontdek de mogelijkheden van onze veiligste glassoort

Heeft u interesse in veiligheidsglas en wilt u dit op maat laten maken en laten plaatsen door een vakkundige professional? Onze glazenier is uw betrouwbare specialist in het verwerken en bewerken van diverse soorten glas. Ook wanneer u veiligheidsglas op maat wilt laten maken en plaatsen of bijvoorbeeld uw glas in lood wilt vervangen, zijn wij u graag van dienst. Neem contact met ons op via 073 612 49 79.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier