Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Spiegel op maat

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp.

Heeft u een kale muur in uw huis in Den Bosch, waar u graag een spiegel op maat voor zou willen laten maken, of zoekt u een passende glazen douchedeur voor in de badkamer? Voor het op maat laten maken van een spiegel of een glazen douchedeur, kunt u terecht bij dé expert in glaswerk: Schoonenberg Glazenier in Den Bosch. Wij snijden de spiegel of glazen douchedeur volledig naar wens op maat en werken deze vakkundig af. Zo past dit product perfect aan uw muur of in de douche. Wilt u dus een spiegel of glazen douchedeur vakkundig op maat laten maken, dan is ons bedrijf in Den Bosch u graag van dienst!

Een spiegel op maat laten maken door een vakkundige specialist

Als u een spiegel of glazen douchedeur door ons glazeniersbedrijf in Den Bosch op maat wilt laten maken, kunnen wij dit in de meeste gevallen direct voor u doen. Zo kunt u bij uw bezoek de nieuwe spiegel of douchedeur direct meenemen. Bij thuiskomst kunt u de spiegel gelijk ophangen en zorgt u ervoor dat deze vrij blijft van beschadigingen. Heeft u niet het juiste materiaal in huis, waarmee u uw spiegel op maat ophangt? Dan kunt u deze glasbenodigdheden tevens bij ons aanschaffen. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment kitten en andere benodigdheden die wij altijd op voorraad hebben. Naast het laten maken van een spiegel of douchedeur op maat, kunt u bij ons glazeniersbedrijf in Den Bosch terecht voor ander glaswerk op maat, waaronder:

Laat ons de juiste afmetingen weten

Wanneer u door ons uw nieuwe spiegel of glazen douchedeur op maat wilt laten maken voor uw woning in Den Bosch, staat onze ervaren glazenier graag voor u klaar. Laat ons weten wat de afmetingen van uw spiegel of douchedeur moeten worden, evenals uw andere wensen en eisen. Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie omtrent onze producten en diensten, waaronder het op maat laten maken van een spiegel of glazen douchedeur? Dan neemt u contact met ons op via 073 612 49 79.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier