Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Heeft u een kale muur in uw huis waarop u graag een spiegel op zou willen hangen, maar kunt u nergens de juiste maat vinden? Dan is het een goed idee om een spiegel op maat te laten maken door Schoonenberg Glazenier in ‘s Hertogenbosch. Wij snijden uw spiegel naar uw wens op maat en werken uw spiegel vakkundig af. Zo past deze perfect aan uw muur.

Uw spiegel direct op maat laten maken

Wanneer u uw spiegel door ons glazeniersbedrijf in ‘s Hertogenbosch op maat wilt laten maken, kunnen wij dit in de meeste gevallen direct voor u doen. Zo kunt u uw nieuwe spiegel direct meenemen. Wanneer u vervolgens thuis komt met uw spiegel, is het natuurlijk fijn als u deze direct kunt ophangen. Zo kan uw spiegel niet al beschadigen voordat deze hangt. U moet hiervoor wel de juiste middelen in huis hebben. Gelukkig kunt u alle glasbenodigdheden die u nodig heeft direct meenemen. Wij hebben een groot assortiment kitten en andere benodigdheden altijd op voorraad. Heeft u iets nodig dat wij voor u moeten bestellen, dan heeft u uw bestelling snel in huis.

Laat ons de juiste afmetingen weten

Wanneer u door ons uw nieuwe spiegel op maat wilt laten maken, staan wij graag voor u klaar. Laat ons weten wat de afmetingen van uw spiegel moeten worden, en welke andere wensen en eisen u heeft. Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Voor het doorgeven van uw wensen kunt u contact met ons opnemen via 073 612 49 79.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood