Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Heeft u een kale muur in uw huis waarop u graag een spiegel op zou willen hangen of bent u op zoek naar een glazen douchedeur, maar kunt u nergens de juiste maat vinden in Den Bosch? Dan is het een goed idee om een spiegel of een glazen douchedeur op maat te laten maken door Schoonenberg Glazenier in Den Bosch (’s Hertogenbosch). Wij snijden uw spiegel naar uw wens op maat en werken uw spiegel vakkundig af. Zo past deze perfect aan uw muur.

Uw spiegel direct op maat laten maken

Wanneer u uw spiegel of glazen douchedeur door ons glazeniersbedrijf in ’s Hertogenbosch (Den Bosch) op maat wilt laten maken, kunnen wij dit in de meeste gevallen direct voor u doen. Zo kunt u uw nieuwe spiegel direct meenemen. Wanneer u vervolgens thuis komt met uw spiegel, is het natuurlijk fijn als u deze direct kunt ophangen. Zo kan uw spiegel niet al beschadigen voordat deze hangt. U moet hiervoor wel de juiste middelen in huis hebben. Gelukkig kunt u alle glasbenodigdheden die u nodig heeft direct meenemen. Wij hebben een groot assortiment kitten en andere benodigdheden altijd op voorraad. Heeft u naast het op maat laten maken van uw douchedeur iets nodig dat wij in Den Bosch voor u moeten bestellen, dan heeft u uw bestelling snel in huis.

Laat ons de juiste afmetingen weten

Wanneer u door ons uw nieuwe spiegel of glazen douchedeur op maat wilt laten maken, staan wij graag voor u klaar in Den Bosch. Laat ons weten wat de afmetingen van uw spiegel moeten worden, en welke andere wensen en eisen u heeft. Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Voor het doorgeven van uw wensen kunt u contact met ons opnemen via 073 612 49 79. Mocht u een andere vraag hebben over ons onze diensten of wat de beste werkwijze is om uw wensen aan ons door te geven, dan horen wij dat ook graag. Wij zullen onze best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van een perfecte spiegel, glazen tafels of glas op maat in uw ’s Hertogenbosch en omgeving.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood