Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Glasplaat op maat Den Bosch

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Wanneer u een glasplaat op maat wilt laten maken in Den Bosch, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken glasplaten op maat voor diverse doeleinden. U kunt een glasplaat gebruiken als ruit, maar glasplaten worden ook vaak gebruikt voor (de afwerking van) meubelstukken. Waar u ook een glasplaat op maat voor nodig heeft, in alle gevallen kunt u uitstekend terecht bij Schoonenberg Glazenier in Den Bosch.

Uw glasplaat op maat wordt in de werkplaats in Den Bosch vakkundig afgewerkt

Bij het gebruik van een glasplaat in uw interieur is een goede afwerking essentieel. Alleen zo kan de veiligheid van u en uw medebewoners gegarandeerd worden. Daarom wordt uw glasplaat op maat in onze werkplaats in Den Bosch vakkundig afgewerkt, door de hoeken bijvoorbeeld af te ronden. Zo ontstaan er geen scherpe randen aan uw glasplaat, zodat uw meubelstuk bijvoorbeeld ook veilig is voor kleine kinderen. Wij leveren u dus een veilig glasproduct op maat.

Direct op maat gesneden

Wanneer u bij ons langskomt in onze werkplaats wordt uw glasplaat in veel gevallen direct op maat gesneden. Onze glazeniers houden de wachttijd zo kort mogelijk. Wilt u zeker weten dat wij uw glasplaat snel kunnen snijden? Contacteer ons dan even om te vragen of wij momenteel ruimte hebben om uw glasplaat op maat te snijden. U kunt ons natuurlijk ook al uw vragen stellen over onze andere diensten, bijvoorbeeld voor veiligheidsglas. U bereikt ons op het telefoonnummer 073 612 49 79.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier