Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Glas in lood vervangen

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Woont u in een oud pand met klassieke glas in lood ramen en moet het glas binnenkort worden vervangen? Schoonenberg Glazenier in Den Bosch vervangt uw glas in lood op professionele en moderne wijze. Glas in lood ramen zijn schitterend, maar vaak wordt dit uitgevoerd in enkel glas. Hierdoor isoleren glas in lood ramen niet goed. Laat u het glas repareren? Dan kunt u dat beter meteen op de juiste manier laten aanpakken.

De moderne manier van glas in lood vervangen

Nadat onze glazeniers in ’s Hertogenbosch de reparatie van uw glas in lood ramen hebben uitgevoerd en het glas hebben vervangen, kunt u optimaal genieten van een comfortabel en warm huis. Wij kunnen glas in lood ramen namelijk tussen twee isolatieramen plaatsen. Op deze manier heeft uw vervangen glas in lood raam een hoge isolatiewaarde, waardoor u geen last heeft van tocht en de warmte binnen blijft in uw woning. Tijdens de hete zomer zorgt het glas in lood er tevens voor dat het zonlicht deels tegengehouden wordt, waardoor het in de zomer koeler blijft in huis. Wanneer u uw moderne glas in lood ramen wilt laten vervangen, ontfermt ons glazeniersbedrijf zich graag over de reparatie van uw glaswerk.

Laat u glaswerk vervangen of repareren door een specialist

Als u uw glas in lood wilt vervangen, doet u een beroep op de expertise van Schoonenberg Glazenier in Den Bosch. Wilt u meer weten over onze werkwijze met betrekking tot het verwerken en bewerken van glas? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op door te bellen naar 073 612 49 79.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier