Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Glas in lood vervangen

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Wanneer u in een oud pand met klassieke glas in lood ramen woont, moeten deze na verloop van tijd vervangen worden. Maar door wie kunt u dit laten doen? Niet iedere glazenier kan tegenwoordig zorgen voor een vakkundige restauratie van uw glas in lood ramen in de omgeving van ’s Hertogenbosch. Schoonenberg Glazenier doet dit echter op professionele en moderne wijze. Glas in lood ramen zijn schitterend, maar vaak wordt dit uitgevoerd in enkel glas, ook na restauratie. Hierdoor isoleren glas in lood ramen vaak niet erg goed. Wanneer uw woning toe is aan glas in lood reparatie, kunt u dit meteen op een goede manier laten aanpakken. Wij verzorgen uw glas in lood restauratie namelijk op een moderne manier. Ontdek alle mogelijkheden van een moderne glas in lood reparatie door contact met ons glazeniersbedrijf in ‘s Hertogenbosch op te nemen.

De moderne manier van glas in lood vervangen

Onze glazeniers in ‘s Hertogenbosch hebben een effectieve manier ontwikkeld om glas in lood ramen te plaatsen (of de reparatie ervan) en achteraf toch nog te genieten van een comfortabel en lekker warm huis. Wij kunnen glas in lood ramen bij een reparatie namelijk tussen twee isolatieramen plaatsen. Op deze manier heeft uw vervangen glas in lood raam een hoge isolatiewaarde, waardoor u geen last heeft van tocht en de warmte binnen blijft in uw woning. Tijdens de hete zomer zorgt het glas in lood er tevens voor dat het zonlicht deels tegengehouden wordt, waardoor het in de zomer koeler blijft in huis. Er zitten dus veel voordelen aan restauratie of het vervangen van moderne glas in lood ramen in de regio ‘s Hertogenbosch.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over onze moderne manier om uw glas in lood ramen te vervangen in de regio ‘s Hertogenbosch? Of wilt u meer weten over onze andere mogelijkheden? Bijvoorbeeld over ons voorzetramen, glas op maat of zoekt u benodigdheden om zelf glas te plaatsen op een professionele manier? Neem contact met ons op zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. U bereikt ons op 073 612 49 79.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood