Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Douchewand glas

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Een douchewand of -deur van glas is ideaal voor in iedere badkamer. De wand of deur is eenvoudig schoon te maken en geeft uw badkamer een moderne en ruimtelijke uitstraling. In tegenstelling tot meer traditionele afscheidingsmaterialen, zoals een ouderwets douchegordijn, kan een glazen douchewand of -deur eenvoudig op maat gemaakt worden.

Uw douchewand van glas: een complete dienstverlening

Wilt u een moderne douchewand of -deur van glas laten maken en plaatsen door een professional in ’s Hertogenbosch? Dan staat Schoonenberg Glazenier in Den Bosch graag voor u klaar. Wanneer u ons inschakelt, maakt u gebruik van al onze services onder één dak. Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden uit, van het ontwerpen tot het snijden en plaatsen van de douchedeur of -wand van glas. Zo weten u zeker dat de deur of wand past en dat we het gewenste resultaat bereiken.

Een douchewand of -deur van glas op vakkundige wijze laten plaatsen

Zeker bij douchedeuren en -wanden is het belangrijk dat deze op een professionele manier geplaatst worden. Alleen dan is uw veiligheid gewaarborgd. Daarom plaatsen wij uw douchewand vakkundig en volgens de actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn bijna al onze maatwerk glazen en de bijbehorende bevestigingsmaterialen uit voorraad leverbaar. Moeten wij toch iets bestellen? Dan profiteert u van een korte levertijd.

Kies voor een goed afgewerkte badkamer

Wanneer u mooie tegels, sanitair en badkamermeubelen heeft uitgekozen voor uw nieuwe badkamer in ‘s Hertogenbosch, dan is het natuurlijk van groot belang dat de douchedeur of wand van glas die u wilt laten plaatsen er ook mooi uitziet. Alleen dan geniet u van de perfecte badkamer. Wilt u onze glazenier in Den Bosch inschakelen, bijvoorbeeld voor het laten plaatsen van uw douchewand van glas, keukenachterwand? Neem dan contact met ons op via 073 612 49 79.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier