Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Een douchewand of douchedeur van glas is ideaal voor in iedere badkamer. Waarom? Omdat deze glazen douchewand eenvoudig schoon te maken is. Ook geeft een douchedeur of douchewand van glas uw badkamer een moderne en ruimtelijke uitstraling. Verder is een glazen douchewand eenvoudig op maat te maken. Dit in tegenstelling tot meer traditionele afscheidingsmaterialen, zoals een ouderwets douchegordijn. Kies daarom voor een moderne douchedeur of douchewand van glas van Schoonenberg Glazenier in ‘s Hertogenbosch.

Uw douchewand van glas van A tot Z gemaakt door de specialist

Wanneer u ons inschakelt om een glazen douchewand op maat te maken, maakt u gebruik van al onze services onder één dak. Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden uit, van het ontwerp van uw douchedeur of glazen douchewand tot het op maat snijden en plaatsen van de deur of wand. Zo weten we zeker dat de deur of wand past en dat we het gewenste resultaat bereiken.

Uw glazen douchedeur of -wand wordt professioneel geplaatst

Zeker bij douchedeuren en -wanden is het belangrijk dat deze op een professionele manier geplaatst worden. Alleen dan is uw veiligheid gewaarborgd. Daarom plaatsen wij uw douchewand vakkundig en volgens de actuele veiligheidseisen. Bovendien zijn bijna al ons glaswerk en de bijbehorende bevestigingsmaterialen uit voorraad leverbaar. Moeten wij toch iets bestellen? Dan profiteert u van een korte levertijd.

Ga voor een goed afgewerkte badkamer

Wanneer u mooie tegels, sanitair en badkamermeubelen heeft uitgekozen voor uw nieuwe badkamer in ‘s Hertogenbosch, dan is het natuurlijk van groot belang dat uw douchedeur of douchewand van glas er ook mooi uitziet. Alleen dan geniet u van de perfecte badkamer. Laat uw glazen douchewand op maat maken, dan bent u zeker van een mooi resultaat. Maak uw wensen kenbaar door te bellen naar 073 612 49 79.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood