Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Glas in lood reparatie Den Bosch

Op maat gemaakt

Wij hebben veel glas op voorraad, van glas voor een fotolijst tot spiegel en figuurglas. In de meeste gevallen snijden wij het direct voor u op maat.

Bent u op zoek naar een professionele glas in lood reparatie voor deuren of dubbelglas in omgeving Den Bosch? Dan zit u goed bij Schoonenberg Glazenier. Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bewerken van verschillende soorten glas, zoals glas in lood. Als glazenier houdt onze familie zich bezig met het ontwerpen en maken van glas in lood, maar wij zijn ook de aangewezen specialist voor een reparatie en restauratie van uw glas in lood van uw deuren of ramen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek direct de mogelijkheden!

Een professionele glas in lood reparatie in Den Bosch

Laten we eerlijk zijn: het is frustrerend om te zien als zoiets moois als glas in lood gebroken is of als het glas in de deuren of dubbelglas in uw woning in Den Bosch, toe is aan reparatie of restauratie. Aangezien u waarschijnlijk gehecht bent aan de waarde en pracht hiervan, wilt u dit natuurlijk wel overlaten aan een expert op het gebied van glas in lood. Het opnieuw in het lood zetten en/of vervangen van beschadigd (gebrandschilderd) glas van bestaande glas-in-lood ramen wordt vakkundig uitgevoerd in onze werkplaats. Wij plaatsen vakkundig bestaande en nieuwe glas-in-lood ramen tussen isolatieglas. Het resultaat is een ambachtelijk gemaakt raam, dat voldoet aan alle maatstaven van comfortabel wonen en werken. Nieuwbouwwoningen worden in jaren 30-stijl gebouwd en voorzien van glas-in-lood in isolatieglas. Geef uw glas in lood van uw deuren op voor een reparatie of restauratie bij ons en wij zorgen ervoor dat het perfect wordt gerepareerd.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij staan probleemloos in voor de restauratie of reparatie van uw glas in lood deuren of andere ramen. Hierbij nemen wij graag de volgende zaken onder handen:

Spiegels;

Figuurglas;

Douchewandglas

U merkt het al, wij zijn van verschillende markten thuis en zijn dé perfecte glazenier voor u.

Laat uw glas in lood weer tot leven brengen

Laat de sfeer van vroeger in uw huis in Den Bosch, herleven en geef uw glas in lood van uw deuren op voor een reparatie of restauratie. Zo krijgt uw huis door de bijzondere lichtinval weer een geheel andere sfeer. Heeft u een vraag over het glas in lood van uw deuren opgeven voor een reparatie en restauratie in Den Bosch? Wij beantwoorden graag al uw vragen over onder andere een reparatie en restauratie voor uw glas in lood voor uw deuren in Den Bosch. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 073 612 49 79. Dan helpen wij u zo snel mogelijk verder.

Inspiratie voor glas op maat

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier