Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Glas in lood laten plaatsen

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Wilt u glas in lood op een vakkundige wijze laten plaatsen door een specialist die een scala aan glasbewerkingstechnieken onder de knie heeft? Dan kan Schoonenberg Glazenier, gevestigd in Den Bosch, veel voor u betekenen. Wij combineren de schoonheid van het oude ambacht met de eisen van de moderne tijd. Het resultaat? Een glasproduct op maat, waarmee u een bijzondere sfeer in uw woning of (bedrijfs-)pand creëert.

Glas in lood laten plaatsen voor een authentieke sfeer

Als glazeniersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het bewerken en verwerken van verschillende soorten glas, waaronder glas in lood. U kunt ons onder meer inschakelen voor:

Kiest u ervoor glas in lood ramen te laten plaatsen, dan verrijkt u de ruimte met prachtige ambachtelijke ramen die voldoen aan de moderne maatstaven, waarmee u een gemoedelijk, warm binnenklimaat creëert. Zo doet u de sfeer van vroeger laten herleven!

Informeer naar de mogelijkheden van glas in lood

Wanneer u glas in lood (ramen) wilt laten plaatsen door een echte specialist in het vak, is Schoonenberg Glazenier, gevestigd in Den Bosch, u graag van dienst. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten die hiermee gepaard gaan? Stuur een e-mail naar info@schoonenbergglazenier.nl of bel 073 612 49 79.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier