Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Een glazen deur geeft uw pand een uitnodigende uitstraling. Vooral bij winkels is dit een groot voordeel. Uw klanten kunnen van buiten al direct zien wat u te bieden heeft en krijgen ook al direct een beeld van de sfeer in uw winkel. Wanneer gekozen wordt voor een glazen deur is de veiligheid een van de belangrijkste aspecten. Daarom wordt er door Schoonenberg Glazenier in Den Bosch altijd veiligheidsglas gebruikt voor een glazen deur. Dit glas is zeer sterk en kan tegen een stootje. Mocht de deur onverwacht toch kapot gaan, dan ontstaan er geen scherpe randen waar u, uw medewerkers of erger nog, uw klanten zich aan kunnen verwonden.

Uw glazen deur exact op maat gesneden

Bij het realiseren van een glazen deur is het natuurlijk belangrijk dat deze past. Voor de efficiëntie is het namelijk belangrijk dat de deur niet klemt. Daarom zorgen wij voor een precieze inmeting van uw deur, zodat de deur goed past. Zo kunt u uw klanten de service bieden die ze nodig hebben.

Maak een afspraak voor het opmeten van uw glazen deur

Laat ook een glazen deur op maat maken bij ons glazeniersbedrijf in Den Bosch en geef uw winkelpand een schitterende uitstraling. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, zodat we de deur op professionele wijze kunnen inmeten. Dit doet u door te bellen naar 073 612 49 79. Heeft u een vraag over de rest van onze diensten, bijvoorbeeld voor glas op maat, glasplaten of een spiegel op maat? Ook dan helpen wij u natuurlijk graag verder.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood