Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Glas op maat Den Bosch

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Wilt u glas, spiegels of glazen deuren op maat laten maken door een specialist in Den Bosch? Dan staat Schoonenberg Glazenier graag voor u klaar. Wij zijn immers een vakkundige professional op het gebied van glasbewerking. Als u interesse heeft in het laten maken van glas op maat, geeft u uw voorkeuren en de gewenste afmetingen door aan onze professionals in Den Bosch, waarna het glas in de meeste gevallen direct voor u op maat kan worden gesneden. Zo heeft u uw product snel in huis!

Glas op maat laten maken bij een glazeniersbedrijf in Den Bosch

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin u glazen deuren, spiegel, glas op maat wilt laten maken door een expert in Den Bosch. In al deze situaties helpen wij u graag verder. Er is van alles mogelijk, maar wij geven u graag alvast een greep uit de mogelijkheden:

  • Fotolijstjesglas
  • Spiegels
  • Figuurglas
  • Glazen meubelen, die wij zelf ontwerpen
  • Glaskunst
  • Verschillende soorten ramen, zoals voorzetramen

De juiste glasbenodigdheden snel in huis

Wanneer u glazen deuren op maat, ander glas of een spiegel op maat heeft laten maken in Den Bosch en het product in huis heeft, wilt u het natuurlijk direct kunnen plaatsen. Zo voorkomt u dat het glas beschadigd raakt en zorgt u snel voor een nette afwerking. Wij hebben een groot assortiment aan glasbenodigdheden, zoals glaslatten, kitten, verschillende soorten PE-band, kurkjes, blokjes en roosters in huis. In de meeste gevallen kunnen we de glasbenodigdheden snel bij u leveren. Over het algemeen leveren wij uit voorraad, maar soms duurt het een aantal dagen.

Vraag naar de mogelijkheden het op maat laten maken van glas

Bij het op maat laten maken van glazen deuren, zoals een douchewand, of ander glas bij een specialist uit Den Bosch, zoals Schoonenberg Glazenier, is er natuurlijk van alles mogelijk. Vertel ons uw wensen en wij helpen u graag verder met innovatieve oplossingen. Heeft u specifieke vragen of wilt u direct informeren naar de mogelijkheden bij onze glazenier? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 073 612 49 79. Wij voorzien u graag van gedegen advies op maat.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier