Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

In veel gevallen is het handig om glas, spiegel of glazen deuren op maat te laten maken en wanneer u hiervoor een specialist in Den Bosch zoekt, dan is Schoonenberg Glazenier waar u moet zijn. Wanneer u ons laat weten waar u glas op maat voor nodig om het te laten maken heeft en wat de afmetingen zijn, snijden wij het in de meeste gevallen direct voor u op maat. Zo heeft u snel glas, glazen, spiegel of glazen deuren op maat dat u heeft laten maken in huis, in de gehele regio Den Bosch.

De mogelijkheden van glas op maat laten maken door een specialist uit Den Bosch

Er zijn verschillende situatie denkbaar waarin u glazen deuren, spiegel, glas op maat wilt laten maken door dé expert in Den Bosch. In al deze situaties helpen wij u graag verder. Er is van alles mogelijk, maar wij geven u graag alvast een greep uit de mogelijkheden:

  • Fotolijstjesglas
  • Spiegels
  • Figuurglas
  • Glazen meubelen, die wij zelf ontwerpen
  • Glaskunst
  • Verschillende soorten ramen, zoals voorzetramen

De juiste glasbenodigdheden in huis

Wanneer u glazen deuren, glas of spiegel op maat heeft laten maken in Den Bosch en dit in huis heeft, wilt u het natuurlijk direct kunnen plaatsen. Zo voorkomt u dat het glas beschadigd raakt en zorgt u snel voor een nette afwerking. Wij hebben een groot assortiment glasbenodigdheden, zoals glaslatten, kitten, verschillende soorten PE-band, kurkjes, blokjes en roosters in huis. In de meeste gevallen kunnen we de glasbenodigdheden snel bij u leveren. Over het algemeen leveren wij uit voorraad, maar soms duurt het een aantal dagen voordat wij uw glasbenodigdheden kunnen leveren.

Vraag naar de mogelijkheden

Bij het op maat laten maken van glazen deuren, glas of een spiegel bij een specialist uit Den Bosch is er natuurlijk van alles mogelijk. Leg ons uw situatie uit en wij helpen u graag verder met innovatieve oplossingen. Wij denken graag met u mee. Overleg met ons wat er mogelijk is door telefonisch contact op te nemen via 073 612 49 79. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@schoonenbergglazenier.nl. Dan helpt ons personeel u zo goed mogelijk verder met het kiezen en vinden van de juiste dienst voor u.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood