Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home » Achterwand keuken

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Bent u op zoek naar een specialist voor het leveren en plaatsen van een glazen achterwand in uw keuken? Schoonenberg Glazenier, gevestigd in Den Bosch, is het glazeniersbedrijf dat u inschakelt. Een glazen achterwand boven het aanrecht in uw keuken staat niet alleen mooi, maar zorgt er ook voor dat de wand beschermd wordt tegen opspattend vuil. Een glazen achterwand is eenvoudig te reinigen en het vet trekt niet in het materiaal. Daarnaast is de wand een echte blikvanger in iedere moderne keuken.

Wij leveren en plaatsen van een nieuwe glazen achterwand in uw keuken op vakkundige wijze

Wanneer u gebruikmaakt van onze expertise en wij ons ontfermen over het leveren en plaatsen van de glazen achterwand, houden wij optimaal rekening met uw bestaande keuken. Zo zorgen wij ervoor dat de stijl en de kleur van de wand compleet passen bij uw keuken. Toch krijgt uw keuken na het plaatsen van de glasplaat op maat een compleet nieuwe uitstraling. Om dat te bewerkstelligen, gebruiken wij diverse glasbewerkingstechnieken – en in sommige gevallen een combinatie hiervan. Zo zorgen wij ervoor dat de achterwand perfect past bij de rest van uw keuken: of u nu een moderne of klassieke keuken heeft.

Laat een prachtige glazen achterwand plaatsen

Heeft u interesse in het laten leveren en plaatsen van een nieuwe glazen achterwand in uw keuken en wilt u informeren naar de mogelijkheden? Of heeft u interesse in de andere diensten van Schoonenberg Glazenier in Den Bosch met betrekking tot figuurglas? U bereikt onze glazenier door te bellen naar 073 612 49 79 of een e-mail te sturen naar info@schoonenbergglazenier.nl.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier