Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. 

Een glazen achterwand boven het aanrecht in uw keuken staat niet alleen mooi, het zorgt er ook voor dat de wand beschermd wordt tegen opspattend vuil. Een glazen achterwand is eenvoudig te reinigen en het vet trekt niet in het materiaal. Daarnaast is een glazen achterwand een blikvanger in iedere moderne keuken. Heeft u een mooie klassieke keuken? Geen probleem, er zijn verschillende mogelijkheden bij Schoonenberg Glazenier in Den Bosch.

De verschillende mogelijkheden voor de nieuwe achterwand in uw keuken

Wanneer wij een achterwand bij uw aanrecht mogen plaatsen, houden wij uiteraard rekening met uw bestaande keuken. Wij zorgen ervoor dat de stijl en de kleur van de wand compleet passen bij uw keuken. Toch krijgt uw keuken een compleet nieuwe uitstraling. Hiervoor gebruiken wij verschillende technieken. Omdat wij altijd maatwerk leveren, kunnen er ook verschillende technieken gecombineerd worden. Zo past de achterwand altijd bij uw keuken, of u nu een moderne of klassieke keuken heeft.

Maak uw wensen kenbaar

Laat ons weten wat voor achterwand u wilt in uw keuken in Den Bosch, dan bekijken wij wat in uw geval de mogelijkheden zijn. Zo kunnen wij u een aantrekkelijk aanbod doen. Wij maken iedere achterwand op maat. U kunt uw wensen aan ons doorgeven door te bellen naar 073 612 49 79.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood