Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home ┬╗ Glazen tafel den bosch

Op maat gemaakt

Wij hebben veel glas op voorraad, van glas voor een fotolijst tot spiegel en figuurglas. In de meeste gevallen snijden wij het direct voor u op maat.

Zoekt u een bedrijf dat voor uw een prachtig op maat gemaakte glazen tafel kan ontwerpen en maken in regio Den Bosch? Dan zit u goed bij Schoonenberg Glazenier. Wij zijn een bedrijf dat werkt met experts die vele jaren ervaring hebben in verschillende soorten glaswerken.

Een op maat gemaakte glazen tafel

Wilt u een glazen tafel in uw woning in regio Den Bosch, omdat u het gewoon chique vindt? Maar wilt u het wel in een specifiek formaat dat past bij uw interieur? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat uw glazen tafel op maat wordt gemaakt in onze werkruimte. Wij ontwerpen en maken op maat gemaakte eettafels, salontafels, bureautafels en nog veel meer. U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat uw glazen tafel prachtig wordt ontworpen en gemaakt in Den Bosch. Het is uiteraard mogelijk om een stapje verder te gaan en creatief te zijn, door bijvoorbeeld ons in te schakelen voor het ontwikkelen van een glas in lood tafel. Zo ontstaat er een bijzonder lichtinval op uw vloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u geïnteresseerd bent in het laten ontwerpen en ontwikkelen van een tafel in Den Bosch, dan realiseren wij graag uw doel. Heeft u een vraag over een van onze andere diensten, zoals onze werkzaamheden wat betreft monumentenglazen? Laat het onze glazenier gerust weten, want wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken door ons te bellen via 073 612 49 79 en een e-mail te sturen via info@schoonenbergglazenier.nl.

Inspiratie voor glas op maat

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier