Glas-in-lood op maat
Altijd unieke ontwerpen
Hoge isolatiewaarde

Home ┬╗ Zonwerend glas op maat Den Bosch

Eigen ontwerp

Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten.

In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp.

Zonwerend glas op maat bestellen doet u bij Schoonenberg Glazenier in Den Bosch. Zonwerend glas helpt niet alleen bij het verminderen van de warmte-inval van de zon, maar vermindert ook de belasting op uw airconditioningsysteem. Dit resulteert in een aangenamer binnenklimaat en kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening. Wij zorgen dat dit glas perfect aansluit bij de kenmerken van uw gebouw of woning.

De voordelen van zonwerend glas op maat

Zonwerend glas op maat biedt meerdere voordelen. Het reduceert niet alleen de uv-straling en de zonnewarmte, maar het biedt ook bescherming tegen verkleuring van uw interieur door zonlicht. Het zorgt voor een comfortabele omgeving, vrij van hinderlijke schittering en overmatige hitte. Als specialist in glas in lood bieden we een brede selectie van kleuren en afwerkingen, die u bij het bestellen van zonwerend glas op maat zelf kunt uitzoeken. Daarnaast verkopen we ook andere producten zoals glas-in-loodisolatie om uw energierekening laag te houden. Een voorbeeld hiervan is hoogwaardig vacu├╝mglas.

Bestel zonwerend glas bij ons

Het bestellen van zonwerend glas op maat geeft u de vrijheid om te kiezen voor de exacte specificaties die nodig zijn voor uw project. Ongeacht de grootte van de ramen of de complexiteit van de installatie, het bestellen van zonwerend glas op maat zorgt voor een zorgeloze integratie in elk pand. Neem vandaag nog contact met ons om uw behoeften te bespreken en het perfecte zonwerende glas voor uw ruimte te bestellen.

Heeft u vragen?

Neem dan hieronder contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord

Inspiratie voor glas-in-lood

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood
Schoonenberg Glazenier