Wilt u een spiegel op maat laten maken in regio Den Bosch? Dan zit u goed bij Schoonenberg Glazenier. Wij zijn een specialist op het gebied van spiegel en glas. U laat ons weten wat uw wensen zijn voor de gewenste afmetingen zijn voor uw spiegel op maat en wij zorgen ervoor dat het aan u wordt geleverd in de omgeving van Den Bosch.

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Op maat gemaakt

Wij hebben veel glas op voorraad, van glas voor een fotolijst tot spiegel en figuurglas. In de meeste gevallen snijden wij het direct voor u op maat.

Wij maken een spiegel op maat voor u in Den Bosch

Wanneer u kiest voor om een spiegel op maat te laten maken in Den Bosch, dan zijn er diverse mogelijkheden denkbaar. Wij zorgen ervoor dat u het glas direct kunt plaatsen, zodat u voorkomt dat de spiegel wordt beschadigd. Geen zorgen, wij hebben een breed assortiment aan benodigdheden in huis voor een goede en nette afwerking: kitten, diverse soorten PE-band, blokjes, kurkjes en nog veel meer. In de meeste gevallen leveren wij uw spiegel op maat meteen bij u op het door u aangegeven adres.

Informeer naar de mogelijkheden

Er is van alles mogelijk voor een mooie spiegel op maat laten maken voor in regio Den Bosch. Vertel ons wat uw wensen zijn en dan zorgen wij ervoor dat uw spiegel in de juiste vorm en formaat bij u wordt geleverd. Heeft u een vraag over een van onze diensten voor bijvoorbeeld glas in lood, glasplaten of veiligheidsglazen? Laat het ons weten per telefoon via 073 612 49 79 of door ons een e-mail te sturen via info@schoonenbergglazenier.nl.

Inspiratie voor glas op maat

Glas-in-lood in hoge ramen voor kerken
Het proces van Glas-in-lood door middel van handwerk
Familiewapen gemaakt in glas-in-lood